skip to Main Content
Wanddecoratie Slaapkamer

Wanddecoratie slaapkamer

De mooiste wanddecoraties voor de slaapkamer

De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes van het huis. Je brengt er namelijk iedere dag meerdere uren door. Daarom wil je natuurlijk wel dat je slaapkamer er goed uitziet. Zeker wanneer je slaapkamer de enige ruimte is die je echt voor jezelf hebt, bijvoorbeeld in een studentenhuis. Daarom zetten wij een paar ideeën op een rij voor leuke wanddecoratie voor in de slaapkamer. Zo maak je van jouw slaapkamer je eigen plek.

Geef je kamer kleur

Een slaapkamer kan er al snel saai uitzien wanneer alle muren van de ruimte in dezelfde kleur zijn geverfd. Met een pot verf zorg je dan ook al snel voor een stijlvolle kamer. Kies de muur die het centrale punt van je kamer is, bijvoorbeeld die waar je bed tegenaan staat. De kamer verf je vervolgens in een kleur naar keuze. Zo komt je kamer meer tot leven. Kies het liefst niet voor een al te felle kleur. De slaapkamer is nog steeds de plek om tot rust te komen en dat kan beter in een ruimte met meer neutrale tinten.

3D wandbekleding

Een andere manier om je slaapkamer visueel aantrekkelijk te maken is door 3D wandbekleding aan te brengen. Dit heeft in principe hetzelfde effect als het verven van een muur: je zorgt ervoor dat de aandacht automatisch uitgaat naar de muur die afwijkt van de rest. Denk daarom dus goed na over op welke muur jij de wandbekleding wilt gaan plaatsen.

Maak het af met de juiste belichting

Heb je nieuwe wanddecoratie gekozen? Vergeet dan niet om ook te kijken of je lampen aan vervangen toe zijn. Met de juiste verlichting maak je de slaapkamer namelijk helemaal af. Alleen zo komt de nieuwe muur echt goed tot zijn recht.

Back To Top