skip to Main Content
Lampen Bedienen Vanaf Je Bank

Lampen bedienen vanaf je bank

Verlichting voor je studentenkamer

Een studentenkamertje is meestal niet groot. Maar dit betekent niet dat jij daar niet de allerbeste studentenkamer van de hele stad van kunt maken. Je hoeft niet al je meubilair bij de Zweedse meubelgigant te halen of genoegen te nemen met afdankertjes van je tante of gratis af te halen meubilair. Steek een beetje moeite in je kamer en je tilt je kamertje direct naar een hoger niveau. Hoe je dat doet? Door de juiste verlichting! Lees er hier meer over.

Zet de juiste sfeer neer

Je studentenkamer is je slaapkamer, woonkamer en studeerkamer in een. Met goede verlichting, zorg je dat je voor alle momenten de goede sfeer neer kunt zetten. Tijdens het studeren, heb je goed helder licht nodig waarbij je al je boeken goed kunt lezen. Tijdens een etentje, heb je behoefte aan wat meer gedempt licht. En ’s avonds heb je nog maar een klein lampje nodig waarbij je helemaal tot rust kunt komen. Kies daarom voor verlichting met dimmers.

Maak indruk

Wil je echt indruk maken? Verander dan je gehele kamer met slechts één druk op de knop. Dit kan met een LED dimmer met wifi. Hiermee kun je al je lampen bedienen via je smartphone. Zo hoef je niet eens van de bank af te komen. Of van de slaapbank natuurlijk.

Is dat niet duur?

Het klinkt allemaal nogal fancy, die slimme verlichting met dimmers die je op afstand kunt besturen. En eerlijk is eerlijk; dat is het ook. Misschien vraag je je af of je dat wel kunt betalen met je lening of je bijbaantje. Het antwoord is: ja! Luxe LED verlichting met dimmers is tegenwoordig namelijk helemaal niet zo duur. Bovendien gaan de lampen lang mee, dus heb je je hele studententijd plezier van deze kleine investering.

Back To Top