skip to Main Content
Imbue Voor Alle Krullen!

Imbue voor alle krullen!

Jij hebt fijne en mooie krullen en daar ben je misschien ook wel heel erg trots op. Dat is ook niet zo gek, want krullen zijn fijn om te hebben. Als het weer en de krullen mee zitten natuurlijk. Dit is niet altijd het geval en dat is best wel vervelend. Gelukkig is dat niet meteen het einde van de wereld, want er zijn een hoop haarproducten voor je krullen die de krullen goed houden. Denk dan bijvoorbeeld aan Imbue en ook Umberto Giannini is goed voor de krullen. Daarom is het zeker goed om te kijken naar deze merken.

imbue

Vegan

Vegan producten zijn tegenwoordig erg belangrijk om te hebben en daar is ook niks mis mee. Nu is dat best wel lastig met producten voor je haar. Soms moet je dan goed zoeken voordat jij het ideale merk hebt gevonden. Gelukkig is dat niet geheel onmogelijk, want er zijn merken die vegan producten aanbieden. Een van die merken is dan ook Imbue. Dit product is dus voor je krullen en ook nog eens vegan. Daardoor is het ook een product dat heel erg nodig is voor veel mensen. Het merk Umberto Giannini heeft geen vegan producten, maar is wel zoveel mogelijk natuurlijk.

Producten

Er zijn wel twee grote verschillen tussen deze twee merken en dat valt dan ook best wel op. Als je bijvoorbeeld gaat kijken naar het merk Imbue. Je ziet dan dat er niet veel producten zijn en dat het vooral is gefocust op de gezondheid van je haar. Dit is fijn, want meer dan de producten die zij bieden heb je niet nodig. Bij Umberto Giannini krijg je een heel erg breed keus tussen verschillende producten voor je haar. Dat kan dan ook best wel handig zijn. 

Back To Top